About Us

Rreth Nesh

Cityshop.tv ёshtё themeluar nё vitin 2011.

Vizioni i cityshop.tv ёshtё qё tё jetё njё kompani e shquar nё lёminё e saj qё me njё udhëheqje profesionale e bashkëkohore tё jetё lider nё ofrimin e produkteve online nё tё gjitha trojet shqiptare.
Synimi ёshtё qё tё krijojmë një pozicion udhëheqës në fushën e shitjeve televizive direkte, ku pёrpikshmёria e prosperiteti ynё të reflektohet në kënaqësinë e të gjithë klientëve tanë.

Qëllimi dhe prioriteti ynë ёshtё qё tё zhvillojmë, thellojmë dhe forcojmë raportet me klientët dhe partnerët tanë tё biznesit nё përmasa afatgjata.

Qendra e thirrjeve të Cityshop, përbehet prej një ekipi tё trajnuar nё mënyrë profesionale e tё përgatitur nё fushёn e marketingut, tё cilёt kanë pёr detyrё tё jenë nё gatishmëri tё plotё ndaj kërkesave tё konsumatorëve tanё tё rregullt dhe atyre tё rinj.

Posta Falas&Kthime

Mbi 25 euro Posta Falas

Kthimet

të produkteve

Mbështetje Online 24/7

Na kontaktoni